MENU

Se vores udvalg

Classic

Line

Vi er stolte af vores Classic Line Tilbyg båks

Vi er stolte af vores CLASSICLINE båks, som vi har adskillige års gode
erfaringer med, og har sat op fra Læsø i nord til Bornholm i øst.
Der er masser af spændende muligheder for en selvstændig bolig, et
supplement til eksisterende bebyggelse eller måske en tilbygning.

 

Vi har dygtige samarbejdspartnere på alle de forskellige områder, og kan sørge for alt lige fra tegninger, godkendelser, tilslutning af el og VVS, fundament, transport, placering af BÅKS med mere.

båks 36 m2
Med en BÅKS på 36 m2, kan du få en selvstændig enhed, der fungerer uafhængigt af øvrig bebyggelse. Det gør dem ideelle som sommerhuse, hvor I kan nyde jeres frirum.

FÅ ET ANNEKS LIGE EFTER DINE ØNSKER

Når du overvejer at få et anneks, er det forbundet med en masse drømme.
Drømmen om, at få sit eget atelier eller måske musikrum, hvor der er tid og ro til sig selv. Drømmen om mere plads, så familien kan vokse. Eller måske drømmen om, at give sin teenager mere privatliv.

Vi glæder os til at høre om dine drømme til et uforpligtende møde, og de skal ikke stoppes af standard anneks tegninger.

Nogle gange passer drømmen præcis med et af vores standard annekser, som allerede er tegnet af vores arkitekter. Og nogle gange skal vi tilbage til tegnebordet – det gør vi meget gerne, for at lave det helt rigtige anneks for dig.

Hvordan dit anneks skal se ud og hvor stort det skal være, kommer helt an på formålet og hvilke drømme det skal opfylde. Uanset, så finder vi, sam¬men, en løsning på det. Det meste kan lade sig gøre, når vi stikker
hovederne sammen.

båks 20 m2
Der er masser anvendelsesmuligheder med en BÅKS på 20 m2. Den kan bygges sammen med din bolig, hvor den kan indrettes, så den fungerer som ekstra plads til teenageværelse, gæsteværelse, kontor eller noget helt fjerde. Den kan også fungere fritstående, som carport, garage eller anneks i haven.

båks 29 m2
En BÅKS på 29 m2 er perfekt som anneks for den erhvervsdrivende, der kræver yderligere plads. Den kan også anvendes som tilbygning til huset, hvor den eksempelvis er oplagt som boligens store, nye stue.

Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.