MENU

Alle vores

Anneks

Vi har fokus på kvalitet og enkelthed, så du kan nyde dit frirum. Uanset om du ønsker en standardløsning eller en skræddersyet BÅKS, så er vores mål at gøre processen fra start til slut så let som mulig for dig.

 

Vores dygtige arkitekter har gennemtænkt en række standardmoduler- og løsninger, som vi er yderst stolte af. Men vi låser os ikke fast på dem. Du kan få din BÅKS skræddersyet, så den passer præcis til dine behov, uanset om der er tale om en tilbygning, et anneks elleret sommerhus.

 

Fælles for alle vores BÅKS typer er at de er fremstillet i den bedste kvalitet, og i de mest bæredygtige materialer vi kan finde på markedet.

Skab frirum med et anneks

Når du overvejer at få et anneks, er det forbundet med en masse drømme.

Drømmen om, at få sit eget atelier eller måske musikrum, hvor der er tid og ro til sig selv. Drømmen om mere plads, så familien kan vokse. Eller måske drømmen om, at give sin teenager mere privatliv.

 

Vi glæder os til at høre om dine drømme til et uforpligtende møde, og de skal ikke stoppes af standard anneks tegninger. Nogle gange passer drømmen præcis med et af vores standard annekser, som allerede er tegnet af vores arkitekter. Og nogle gange skal vi tilbage til tegnebordet – og det gør vi meget gerne, for at lave det helt rigtige anneks for dig.

 

Hvordan dit anneks skal se ud og hvor sort det skal være, kommer helt an formålet og hvilke drømme det skal opfylde. Uanset, så finder vi en løsning på det. Det meste kan lade sig gøre, når vi stikker hovederne sammen.

 

Classic Line

Rough Line

Wood Line

Soft Line

Soft Line classic

Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.