Færdigt Anneks leveret i din have

Et Anneks fyldt med muligheder

Med et anneks har du en fantastisk mulighed, for at få plads til netop det du mangler. Et anneks kan give dig plads til din hobby, så du kan udfolde din kreativ side. Det kan også være I har brug for ekstra plads til børnene eller et anneks til sommerhus, så I kan have flere overnattede gæster.

Mulighederne er mange og sammen med vores arkitekter, laver vi det anneks, som opfylder jeres krav og behov.

Hvad koster et anneks?

En anneks pris kan variere, da det afhænger af dine behov og krav. Ønsker I et anneks med toilet og bad, og muligvis også et køkken, så er prisen selvfølgelig højere, end hvis I ønsker et anneks uden. Vores standard anneks med bad og toilet koster 237.600 inkl. Moms. I kan se eksempel på pris anneks her.

Vores arkitekter har udarbejdet vores standard annekser (som er ret fantastiske), hvilket du kan se pris på her. Men vi elsker også at blive udfordret til at se nye muligheder og videreudvikle på vores annekser ud fra jeres drømme og ideer. Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak om jeres kommende anneks og få et godt tilbud.

Levering til hele landet

Vi leverer annekser i hele Danmark, og har mange kunder på Sjælland, Fyn og i Jylland – og ikke mindst på Bornholm. Så tøv ikke med at kontakte os hvor end du befinder dig.

Alle annekser bliver bygget indendørs på vores fabrik i Silkeborg. På den måde undgår vi fugt i konstruktionerne, og vi kan arbejde uforstyrret på at levere det bedste produkt til tiden.

Efter annekset er færdigbygget leverer vi det som plug´n´play så i slipper for byggerod og forstyrrelser.

Matrialer

Vi vil levere de bedste annekser til vores kunder. Ganske simpelt. Derfor sætter vi høje krav til vores materialer og bruger kun de absolut bedste.

Vi har ekstra fokus på funktionalitet og minimal vedligeholdelse. For at I skal have minimum vedligeholdelse af jeres anneks er standardbeklædningen fabriksmalet træbeklædning, som bliver malet en ekstra gang efter montering. Dørene er standard hvide 2 lags, som overholder krav til lavenergi mens facadedørene leveres med greb, cylinder og nøgle så de er helt klar til brug.

Alle vores annekser er fuldstændig klar til indflytning når du får nøglen ved levering.

Kontakt os for at høre mere om vores materialer.  

Lavet efter dine ønsker

Skal jeres anneks være 10 kvm, 20 kvm eller 30 kvm?  Har i brug for et anneks med toilet og bad? Og kunne det også være lækkert med et lille køkken i jeres anneks? Mulighederne er mange, og derfor er et anneks fra Båks ofte svaret på mange problemer, når I mangler flere kvadratmeter.

Vi har en række standard annekser i forskellige størrelser, som vores arkitekter har udarbejdet til at passe de fleste behov. Derfor er vores standard annekser meget populære. Men vores arkitekter står også klar til at blive udfordret. Alt efter hvad jeres drømme er til et anneks, udarbejder I sammen med vores arkitekter den helt rigtige løsning for jer!

Vi vil gerne høre mere om dine anneks drømme