MENU

båks Klassikere

Klassikere

CLASSICLINE

Vi er stolte af vores CLASSICLINE båks, som vi har adskillige års gode erfaringer med, og har sat op fra Læsø i Nord til Bornholm i Øst.

 

Der er masser af spændende muligheder for en selvstændig bolig, et supplement til eksisterende bebyggelse eller måske en tilbygning.

Båks Færdig På Grund 1 Pernille
Båks sort

FÅ ET ANNEKS LIGE EFTER DINE ØNSKER

Når du overvejer at få et anneks, er det forbundet med en masse drømme.

 

Drømmen om, at få sit eget atelier eller måske musikrum, hvor der tid og ro til sig selv. Drømmen om mere plads, så familien kan vokse. Eller måske drømmen om, at give sin teenager mere privatliv.

 

Vi glæder os til at høre om dine drømme til et uforpligtende møde, og drømmene skal ikke stoppes af standard anneks løsninger.

 

Nogle gange passer drømmen præcis med et af vores standard annekser, som allerede er tegnet af vores arkitekter. Og nogle gange skal vi tilbage til tegnebordet – det gør vi meget gerne, for at lave det helt rigtige anneks for dig.

 

Hvordan dit anneks skal se ud og hvor stort det skal være, kommer helt an på formålet og hvilke drømme det skal opfylde. Uanset, så finder vi, sammen, en løsning på det. Det meste kan lade sig gøre, når vi stikker hovederne sammen.

 

Så kontakt os for en uforpligtende snak – Vi glæder os til at høre meget mere om dine anneks drømme..   

 

Sort båks i have
Vinter båks

NØGLEFÆRDIGT ANNEKS UDEN ROD OG LARM

Når du vælger et færdigbygget anneks hos båks, leverer vi det nøglefærdigt direkte til din adresse.

 

Vi bygger dit anneks, som både kan være en standardløsning, eller måske special designet til dig, i vores produktionshal i Silkeborg.

 

Vi bygger det indenfor af flere årsager. For det første , undgår du en masse rod og larm. Der er ingen håndværkere, der larmer tidligt om morgenen, og ingen træbrædder eller søm der flyder over det hele – i hvert fald ikke hos dig. Rod og larm holder vi lukket inde hos os. 

 

FÆRDIGBYGGET ANNEKS LEVERET I DIN HAVE.

Det er blevet utrolig populært at investere i et færdigbygget anneks, som placeres i ens have, ved sommerhuset eller som tilbygning til helårhuset.


Det er nem og hurtigt.


Samtidig undgår du, at skulle lave en “normal” tilbygning, som ofte kan være en dyr og langsommelig affære.

Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.