MENU

Mangler du kvadratmeter?

Vi kan lave din tilbygning

Hvis pladsen bliver for trang i dit hus eller sommerhus, er en tilbygning en oplagt mulighed for flere kvadratmeter. Vi har masser af muligheder for at lave en spændende tilbygning, som lever op til dine boligdrømme. Vores tilbygninger kan enten placeres direkte ind på din bolig eller med en inddækket mellemgang, som giver en lys og flot overgang til hovedbygningen.

Få en smuk tilbygning der passer til huset

Vi sætter en ære i at levere det bedst mulige produkt til vores kunder. Vores tilbygninger er
derfor fremstillet i høj kvalitet og de mest bæredygtige materialer, vi kan finde på markedet.
Tilbygningen skal gerne harmonere med det eksisterende hus. Med de mange muligheder
for udformning, beklædning, indretning, vinduer og døre er du sikret en løsning der stemmer
overens med dine behov og din bolig. Der er ingen begrænsninger, og kun fantasien sætter
grænser.

Vi leverer til hele landet

Alle vores produkter bliver produceret indendørs i vores produktionshal i Silkeborg, for at undgå fugt i konstruktionerne. Derudover kan vi arbejde uforstyrret på at levere den bedste tilbygning til tiden. Byggerod og larm holder vi også for os selv på fabrikken.

Når modulerne er færdigproduceret, leverer vi din tilbygning samlet og fuldt monteret med strøm og evt. VVS på din adresse. Og vi leverer selvfølgelig i hele Danmark!

 

Vi er typisk kun hos dig få timer, hvor tilbygningen fastgøres på punktfundamenter og vi laver sammenbygning med din bolig.

Vi laver skræddersyet løsninger

Vi låser os ikke fast på vores standard materialer og -løsninger. Det er dine drømme der bestemmer, hvordan din tilbygning skal se ud. Derfor tilbyder vi 100% skræddersyet løsninger, så alle familiens behov kan blive opfyldt.


Sammen med vores arkitekter har vi allerede tegnet en stribe båks-modeller i mange forskellige størrelser og former. Dem er vi meget utroligt stolte af, og de er perfekte som inspiration.


I mange tilfælde kan vi sammen finde den helt rigtige løsning på tilbygningen, men hvis der er behov for noget helt specielt, har vi et meget tæt samarbejde med NODO arkitekterne, som i fællesskab med dig kan fremtrylle ideer og tegninger til den perfekte tilbygning.

Model A Tilbygning 03 båks
Model B Tilbygning 01 båks
Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.