MENU

Vi elsker det vi laver

Vi er båks

Fra boligdrøm til virkelighed

Der er mange muligheder når man skal vælge, hvem der skal levere en ny bolig eller tilbygning. Hos båks hjælper vi dig hele vejen fra drøm til virkelig, og vi gør os ekstremt umage for at gøre det helt enkelt. Det skal være enkelt for dig at få skabt et frirum, der opfylder dine drømme.
Vi klarer hele processen, og er med dig fra dine første tanker og ideer til huset står indflytningsklar. Byggerodet skal du heller ikke tænke på – det beholder vi i vores produktionshal.
Det skal være enkelt at etablere, og enkelt at vedligeholde.

båks Model D View 03
Wood Line 3D ViewA
Model E View 03

Dine ønsker er i fokus

Hos båks er vi nysgerrige sjæle og låser os ikke fast på vores standardmaterialer og -løsninger. Vores kunders behov er førsteprioriteten hver gang, og vi tager udgangspunkt i dine drømme, når vi skal sammensætte den helt rigtige løsning – og altid til den rigtige pris.
Mulighederne hos os er uendelige. Sommerhus, gæstehus, tilbygning, erhvervssektion, salon, showroom, multirum. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi vil kun levere det bedste til vores kunder. Så simpelt er det. Derfor sætter vi høje krav til vores materialer og bruger kun de absolut bedst egnede til formålet. Af samme årsag er vi yderst miljøbevidste i vores valg af byggemetoder og hvilke materialer vi anvender. Alt vores træ er selvfølgelig FSC-certificeret, dampspær med 30 års garanti, loft i miljørigtigt Troldtekt, som giver en super akustik, og så bruger vi naturligvis ikke trykimprægneret træ i vores konstruktioner.

Bygget i silkeborg - levering til hele landet

Vi stammer fra Silkeborg, og det er også her at alle vores produkter bliver produceret i vores indendørs produktionshal. Herfra sikrer vi at håndværket og materialerne er i top, og vi kan kan arbejde uafhængigt af vejrforhold og levere et førsteklasses produkt til dig til aftalt tid. Vi leverer selvfølgelig i hele landet – også til de ikke brofaste øer i Danmark.

11 Gode Grunde båks
Vi Hjælper Dig Hele Vejen båks
Punktfundamenter båks
Miljø båks
Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.