MENU

Facadebeklædning

Når der skal vælges facadebeklædning til båks, er mulighederne mange:

 

Færdigmalet Finsk gran:
Det leveres i farve efter ønske – sort er vores standard, men vi kan levere i stort set alle farver. Finsk gran har en levetid på mere end 40 – 50 år, og det er PEFC certificeret. Det skal males med 5-10 års interval, se anvisning på den maling du vælger.

 

Thermowood:
Thermowood har været opvarmet til 215 grader C., kun varme og damp har været anvendt, og ingen kemikalier tilføjet. Denne behandling forbedrer træets egenskaber, og gør det mere resistent overfor råd og svampeangreb. Thermowood kan leveres i farve, eller det kan fremstå umalet, og vil så over tid få en grålig farve. Deter også muligt at behandle træet med UV-olie for at minimere farveændringen, samt at forlænge levetiden på træet.

 

Superwood:
Superwood er fremstillet af nordisk gran, og er PEFC- og FSC- certificeret. Det er gennemimprægneret grantræ, som er et holdbart og mere bæredygtigt alternativ til traditionel trykimprægnering. Kan leveres i farve, eller det kan fremstå umalet, og vil så over tid få en grålig farve.

 

RockPanel:
RockPanel-plader er lavet af stenuld, et materiale, der er bæredygtigt fra naturens side, brandsikkert, dimensionsstabilt, vejrbestanding, nem at arbejde med og vedligeholdelsesvenligt. Får i mange forskellige farver.

 

Eternit:
Eternet fås i mange former og farver, og én af de store fordele ved eternit er det lave behov for vedligeholdelse. Eternit kan leveres som planker eller som plader.
Anneks
Stoffer Retail Solutions M. By Logo

Båks er en del af Stoffer Group

Er der noget vi kan hjælpe med?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, en snak om dine ønsker og få svar på alle dine spørgsmål. Vi kommer naturligvis også meget gerne hjem til jer og taler løsninger og muligheder.