Sommerhus leveret til døren – inden sommer!

Vil du nyde sommeren i dit eget sommerhus? Men er der bare lige det simple problem, at du ikke har et?

Intet problem!

Vi bygger det for dig og levere det til døren – inden sommer selvfølgelig! Så det eneste du skal bekymre dig om, er, at nyde den danske sommer med et glas rosé i hånden.

Du bestemmer helt selv, hvordan dit nye sommerhus skal se ud. Måske det skal være et lille sommerhus hvor fokus er på samvær, måske det skal være rummeligt, så hele familien kan være samlet. Det er dine drømme der bestemmer!

Vi tegner og bygger, så det bliver helt præcis, som du ønsker.

Og byggerod? Det bliver der intet af!

Noget af det værste ved nybyg er den evige larm, byggerodet og håndværkere der kommer og går. Men nybyg behøves ikke betyde byggerod – i hvert fald ikke hos jer. For vi bygger jeres sommerhus – hos os.

Når vi er helt enige om alle detaljerne i sommerhuset, så går vi i gang med at bygge jeres nye sommerhus hos os. Vi bygger nemlig dit nye sommerhus indenfor i Danmark i vores produktionshal. Alt efter hvor stort et sommerhus du ønsker, bygger vi det i moduler, der bliver leveret til dig. Vi er selvfølgelig med ude ved levering, og sætter modulerne sammen. Du undgår derfor alt byggerod og får leveret et komplet sommerhus efter dine drømme.

Og vi levere selvfølgelig i hele Danmark – so no worries (du kan fx læse om den her Båks, der blev leveret på Borholm).

Vi søger for at I bare skal nyde

Når vi er i sommerhus, handler det for de fleste om bare at være sammen! Derfor er det højt prioriteret for os, at arbejde med de allerbedste materialer, der sikrer jer minimum vedligeholdelse. Når vi bygger nyt sommerhus, er det oftest som træhuse der er fuld isoleret. Træhuse er smukke og nemme at vedligeholde.

Når der er bad, toilet og køkken i sommerhuset skal der dog laves lidt klargøring, der, hvor sommerhuset skal placeres. Vi har en række kompetente samarbejdspartnere der står klar til at hjælpe, hvis I ønsker det.