Nem udvidelse af sommerhuset med en båks

Et sommerhus er ofte samlingspunktet for hele familien eller venneflokken til socialt samvær og hygge. Tiden i sommerhus er noget de fleste nyder og ser frem til. Men som børneflokken vokser, eller vennekredsen bliver udvidet, kan det hurtigt blive trangt i sommerhuset. Med Båks findes der nu en nem tilbygning, så I kan få plads til alle dem, I har kær.

Vi er specialister i at lave en nem tilbygning til dit sommerhus, og har leveret løsninger over hele Danmark. Det der for mange er vigtigt, når de overvejer et anneks til sommerhuset, er, at annekset skal passe til deres sommerhus. Med et gennemtænkt materialevalg kan vi sammen designe et anneks, der komplementerer jeres sommerhus, hvad end I ønsker det traditionelt eller mere moderne.

Frirum der skaber fristed

For os er det alfaomega at arbejde med de bedste materialer, derfor, udover at det vil komplementerer jeres sommerhus, vil materialerne sikrer jer minimum vedligeholdelse. For de fleste er sommerhuset et fristed hvor man koncentrerer sig om at være sammen og komme væk fra hverdagens gøremål. Derfor skal der være så lidt vedligeholdelse som overhovedet muligt af jeres Båks – det sikrer vores materialevalg.

Det er jeres ønsker, der er i fokus, og derfor bliver tilbygning lavet ud fra jeres behov. Vi kan lave annekset så stort, som der er behov for, så I kan have plads til alle dem i jeres sommerhus, som I ønsker.

Hvis pladsen er trang på badeværelset, kan vi udstyre annekset med toilet og bad. At vælge et sommerhus anneks med toilet kan være en fordel, hvis I er mange mennesker. Der findes ikke en nemmere måde at bygge til på, end med en Båks. Derfor er det en god måde at få plads til flere sovepladser men også en oplagt mulighed for at få ekstra toilet og muligvis også bad.

Vi laver nemlig det meste for dig, og du slipper for alt byggerodet. Båksen bygger vi nemlig på vores fabrik, og så bliver den leveret færdigbygget og parat til brug. Hvis du vælger en løsning med toilet og bad, har vi mange samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med klargøringen og tilkoblingen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres ønsker for en Båks til jeres sommerhus.