Løsninger og muligheder

Vi har fokus på enkelthed og kvalitet så du kan nyde dit frirum.

Vi har en løsning til dig

For os handler det om at gøre det enkelt. Enkelt for dig at få det frirum der opfylder dine drømme. Det skal være enkelt at etablere og enkelt at vedligeholde, så du blot skal nyde. 

Hvad end du ønsker en standard løsning, eller har specielle ønsker og behov, er processen enkel. Vi bruger kun de bedste materialer og bygger produktet helt færdigt indenfor, så vi sikrer at der ikke er fugt i konstruktionen. Derefter leveres det til dig, og du undgår byggerod.

Vær ikke bange for

Vokseværk

Alle vores moduler er klargjorte til fremtidigt vokseværk. Det betyder, at hvis du senere har brug for et ekstra værelse, bad el.lign. kan vi med lethed levere og koble det sammen med dine eksisterende moduler fra Båks.dk.

Har du

Special ønsker?

Hvis du har nogle specielle drømme, ideer og behov, står vi klar til at lytte. Vores arkitekter er klar i kulissen med masser af ideer og års erfaring, så vi sammen kan skabe din drømme båks. 

Ønsker du en

standard-
løsning?

Hos Båks.dk har vi vores standardmoduler, som vi er yderst stolte af. Vores standard løsninger er gennemtænkte af vores dygtige arkitekter, så de kan bruges til mange forskellige formål.

Kun den bedste

Kvalitet

Vi sætter en ære i at levere det bedst mulige produkt til vores kunder. Derfor er alle materialer nøje udvalgt og er af bedste kvalitet. Vi har fokus på at vores kunder skal have høj funktionalitet og minimal vedligeholdelse.

VI BRUGER KUN DE BEDSTE

MATERIALER

For at kunne levere den bedste kvalitet til dig, bruger vi kun de bedste materialer på markedet og holder os konstant opdateret omkring nye byggemetoder.

Standardbeklædning er fabriksmalet træbeklædning, Der vil således være minimalt vedligehold på jeres nye anneks de næste mange år.

Døre og vinduer i topkvalitet overholder krav til lavenergi. Facadedøre leveres med greb, cylinder og nøgle så de er helt klar til brug.

Levering

Vi bygger alle produkter helt færdigt indendørs i Danmark, så vi undgår fugt i konstruktioner. Samtidig kan vi arbejde uforstyrret på at levere det bedste produkt til tiden.

Vi bygger alle vores moduler helt færdige på fabrikken og leverer som plug-n-play, så I slipper for byggerod og forstyrrelser. Og vi leverer selvfølgelig i hele Danmark – lige til døren (eller baghaven)!

 

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os – det er ganske uforpligtende, og du kan få afklaret dine spørgsmål, og vi kan få en snak om dine ideer og ønsker.