Et anneks som gæstehus til sommerhuset eller hjemmet

Når man er i sommerhus, handler det om at være sammen. Nyde tiden. Nyde hinanden. Men selvom man har de bedste intentioner og forestillinger, kan weekenden gå hen at blive knap så skøn, hvis der er for lidt plads. For selvom vi elsker at være sammen, så kan man stadig have brug for at trække sig, og ikke sove i køjeseng med hele familien.

Derfor er det oplagt at have et gæstehus til sommerhuset. Et anneks til sommerhus giver mulighed for flere overnattende gæster. Du kan vælge et anneks i haven ved sommerhuset, så kan gæsterne endda trække sig lidt længere væk, så man ikke deler samme vægge. Det giver mere plads og rum til også at være sig selv. Men det er også muligt at gøre annekset til en del af sommerhuset ved at placere annekset tæt på sommerhuset, måske endda lave en overgang, så man ikke behøves at gå ud, for at komme i annekset. Det kan have mange fordele. Hvilken løsning der er rigtig for jer, ved kun I, men hos os, er mulighederne mange, og vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige løsning for jeres anneks til sommerhus. 

Nem sommerhus tilbygning

Når I vælger et anneks som tilbygning sommerhus, så laver vi den præcis, som det giver mening for jer. Har I kun brug for et ekstra værelse til overnattende gæster, leverer vi gerne præcis det antal kvadratmeter I har brug for. For vi ved alle, hvilken forskel det kan gøre med to ekstra senge, og et hyggeligt lille bord. Vores annekser er nemlig indbydende, og kan indrettes præcis som I ønsker. 

Men måske det ville være lækkert med et anneks med toilet og bad, ja så klarer vi også det. Ofte er der kun et enkelt bad og toilet i et sommerhus. Og det kan jo godt gå hen at blive lidt trængt, som familien vokser. Hvis I vælger et anneks med bad og toilet, er det en oplagt og nem mulighed for at udvide og få mere plads – helt uden byggerod og larm. 

For nogle kan det være en fordel hvis gæsterne selv kan lave morgenkaffe og en lille frokost, så fås et anneks også med et lille tekøkken. Det kan være rart, at man kan trække sig, og have sit helt eget lille fristed, uden den store familie altid er tæt på. Og det giver et anneks med køkken mulighed for. 

Er I en stor familie, eller har en stor vennekreds, der nyder at samles i jeres sommerhus, ville det måske være oplagt at udnytte muligheden for at få lavet to soveværelser i jeres gæstehus i haven. Flere senge giver mulighed for flere overnattende gæster – præcis som de fleste kan lide det. 

Alle mulighederne er der. I skal blot drømme.      

At få et anneks i haven ved sommerhuset er det perfekte gæstehus, og en nem sommerhus tilbygning. Du undgår en masse byggerod, og overvejelser om tilbygning, og kan i stedet få leveret præcis det, du drømmer om uden byggerod. Hvis du bliver vild med din Båks (hvilket vi slet ikke er i tvivl om), så er det nemt senere at tilføje et anneks mere, hvis familien atter får brug for mere plads, eller andre drømme opstår. Alle vores annekser laves nemlig som moduler, og derfor er det nemt efterfølgende også at lave plug n play, og sætte flere sammen, som det giver mening for jer. Dette er selvfølgelig ikke et krav, men en mulighed, så I kan udvide sommerhuset, præcis i det tempo som det giver mening for jer. 

Alle vores annekser laves og leveres selvfølgelig med helårsisolering og materialer i topkvalitet. Annekset til dit sommerhus kan derfor bruges året rundt – og vi gætter på dine gæster med glæde vil overnatte der uanset årstid. De er nemlig hyggelige og flotte – hvis vi selv skal sige det. 

Når man overvejer et anneks som tilbygning til sommerhuset, så er der mange, der gerne vil have, det stilmæssigt passer til sommerhuset. Vores annekser er som udgangspunkt stilrene og passer til de fleste sommerhuse, men vi designer gerne et anneks specielt til jer, så det matcher lige netop jeres sommerhus og drømme.