Få et anneks lige efter dine ønsker

Når du overvejer at få et anneks, er det sikkert forbundet med en masse drømme.

Drømmen om at få sit eget atelier eller måske musikrum, hvor der er tid og ro til sig selv. Drømmen om mere plads så familien kan vokse. Drømmen om at få sin lidt lugtende og larmende teenager ud af huset.

Et anneks kan nemlig opfylde det fleste drømme. Og dine drømme skal ikke stoppes af standard anneks tegninger. Derfor glæder vi os altid til at høre om dine drømme som det første ved et uforpligtende møde. Nogen gange passer de drømme præcis med et af vores standard annekser, som allerede er tegnet af vores arkitekter, men de fleste gange, skal vi tilbage til tegnebordet – og det gør vi meget gerne, for at lave det helt rigtige anneks for dig.

Der er nemlig ikke nogen formel på, hvad et anneks skal bruges til, eller hvordan det skal se ud. Igennem tiden har vi prøvet lidt af hvert. Vi har fx leveret et anneks med runde vinduer, et med vinduer højt oppe og et med græstørv på taget. Hvordan dit anneks skal se ud, kommer nemlig helt an på, hvilke drømme det skal opfylde.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den helt rigtige form og de materialer, der passer til dit anneks. Måske er du allerede selv virkelig langt, og så hjælper vi blot med de sidste detaljer inden vi sætter produktionen i gang. Måske har du kun dine drømme, som vi hjælper dig med at få gjort konkrete og ført ud i livet. Lige meget hvor du er i processen, hjælper vi dig til et færdigt anneks.

Hvor stort dit anneks skal være, afhænger af, hvad formålet er med det. Det kan være at et lille anneks med et enkelt værelse, er det helt rigtige for dig. Måske har du brug for mere plads, med både bad, toilet, værelse og bryggers  – eller noget helt andet.  Uanset hvor stort eller småt, så finder vi en løsning på det. For det meste kan lade sig gøre, når vi stikker hovederne sammen og får dine drømme, til at gå i opfyldelse.

Så kontakt os for et hel uforpligtende samtale! Vi glæder os til at høre mere om dine anneks drømme!