Et anneks giver plads til drømme

Hvad end du drømmer stort eller småt. Om det er praktisk eller selvforkælelse. Så kan et anneks fra Båks opfylde dine drømme. Vi bygger og leverer store annekser og små annekser i hele Danmark.

For mange af vores kunder handler det om praktik og funktionalitet. Huset kan ofte blive for trængt, når bedsteforældre eller anden familie er på besøg, og lidt af glæden ved disse besøg kan gå af, når man skal bo alt for tæt. Med et anneks i haven er der plads og rum til, at bedsteforældrene kan trække sig lidt væk – og måske låner de endda børnene med nogle timer. Win win. 

Denne løsning har allerede skabt megen glæde mange steder i Danmark. Bedsteforældre føler sig mere velkomne, når der står et fint anneks i haven og venter indbydende. Det er muligt at placere annekset tæt på huset, så annekset næsten bliver som en integreret del af huset. Men annekset kan også placeres længere væk, måske bagerst i haven, for at I får følelsen af mere rum og plads. 

Hvad kræver jeres drømme anneks? 

Der findes ikke meget, der er mere hyggeligt end et anneks i haven, som er velindrettet og måske har store flotte vinduer, så naturen virkelig kan komme ind. For mange er et lækkert velindrettet anneks med seng og et lille bord rigeligt. Det kræver blot fire vægge og lidt elektricitet. Det er simpelt, men giver lige de ekstra kvadratmeter, som virkelig kan gøre forskellen. Det giver frihed og hverdagsluksus til jer selv og overnattende gæster. 

Men drømme er forskellige, og måske der skal skrues lidt mere op for luksussen, for at I kan få jeres drømme anneks. For et anneks med toilet giver mere frihed til overnattende gæster – specielt hvis annekset i haven er lidt længere væk fra huset. Mange vælger også et anneks med bad, som virkelig vil få dine gæster til at føle sig hjemme og velkommen. Det er nemt, og indbydende. 

Et anneks med bad og toilet kan også give jer mulighed for, at I kan leje et anneks i jeres have ud via B&B, og tjene lidt ekstra. Hvis altså det lykkedes jer at holde familiens teenager fra annekset så længe. For er der noget vi ved, så er det, at en teenager hurtigt kan indtage et anneks, specielt hvis det er et anneks med bad og toilet. 

Derfor har vi også leveret vores del af isoleret annekser til haven, som er tiltænkt teenageren. Måske fordi pladsen er blevet for trang, men også fordi det for alles velbefindende kan være godt, at få teenageren ud af huset – og med et anneks i haven er det nemt og overskueligt.   

Hvis du ønsker et anneks til teenageren i haven, så leverer vi præcis det, jeres teenager har brug for. Måske det skal være ekstra isoleret, så der kan spilles på trommer uden det generer jer. Måske der skal være bittesmå vinduer, så solen ikke ødelægger det perfekte gamer-universet. Vi har lige så mange annekser, som der findes teenagere – I skal bare vælge hvordan jeres skal se ud. 

Anneks til frirum og selvforkælelse 

Men et anneks kan være mere end funktionalitet og praktik. Et anneks i haven, kan også handle kun om jer – selvom det selvfølgelig også kan være et frirum for jer, at få teenageren eller bedsteforældrene lidt mere ud af huset. 

Men et anneks som tilbygning, kan også være et frirum kun for jer. Et sted for selvforkælelse. 

Et anneks skaber rum. Et rum der kan bruges og indrettes præcis som jeres drømme dikterer. 4 vægge (der er isoleret og lavet i bedste, vedligeholdelsesfrie materiale, selvfølgelig) kan være nok til at føre dine drømme ud i livet. Måske det er et atelier, måske musikstudie, legerum eller kaffepause-rum.

Det kan også være drømmen ser lidt anderledes ud. Det kan være et anneks med bad og toilet. Et anneks med flere rum, og dermed flere muligheder.   

Et hjemmekontor er oplagt i et anneks med toilet. Du kan arbejde hjemmefra, men alligevel have ro og omgivelser, der sætter dig i den rigtige stemning. Et anneks i haven giver dig et rum, hvor du kan søge tilflugt til fordybelse eller selvforkælelse uden at forlade dit hjem. 

Et anneks kan se ud på mange måder. Ligesom dine drømme. I samarbejde med dig gør vi din drøm til virkelighed, uanset om det kræver bad, toilet, køkken eller bare fire vægge.