Er et Tiny House noget for dig?

Det er ikke til at komme uden om. Tiny Living, Tiny House, Small living. Uanset hvad du kalder det, så er tendensen om at downsize og bo småt alle steder. Flere og flere skærer alt det overflødige væk i deres liv, og vælger at bo småt med kun det allermest nødvendige.

Det handler altså om, at skifte sin bolig ud med et lille hus, hvor man kun har det, man absolut ikke kan leve uden. Og når vi siger et lille hus – så mener vi det. For grænsen for boligen er 37 m2 (i hvert fald hvis du vil kunne sige, at være en del af Tiny House-trenden) og langt de fleste boliger er altså meget mindre.

Det kan virke liidt ekstemt, at bo så småt med så få ting, når vi er vant til store huse med en masse opbevaringsplads og luksus udstyr. Men gevinsten er frihed! Frihed til at vælge at arbejde mindre, fordi boligudgifterne er minimale, og det giver flere penge mellem hænderne og frihed. Mange vælger at bruge den frihed til at rejse og oplevelser, mens det for andre handler mere om tid og overskud i hverdagen. Andre tager et aktivt livsstilsvalg om et mere bæredygtigt liv, hvor forbruget sættes markant ned.

Der kan være mange grunde til at vælge at bo småt, og vi synes alle er beundringsværdige, for i bund og grund handler det om at designe sit eget liv, og leve det, på præcis den måde man ønsker. 

Drømmer du også om mere frihed, og tid til at gøre det du virkelig elsker? Så er det måske noget for dig med et tiny house.

Vi hjælper dig gerne med at få drømmen om en mindre bolig til at gå i opfyldelse. Det handler om at få et (lille) bæredygtig hus der er funktionelt. Der skal gennemtænkes  gode opbevaringsmuligheder og multifunktionelle løsninger. Og du behøves ikke leve et liv uden bad og toilet, for det kan vi sagtens lave til dig.