Din båks – Dit frirum

Ro og frirum

Det bedste ved en Båks er, at det kun er fantasien, der sætter grænser. For en Båks kan laves og bruges, som du ønsker. En Båks er dit frirum. Et frirum der giver dig mulighed for at lave det, du har mest lyst til.

Dit frirum kan være der, du finder ro, og fordyber dig i din hobby. Det kan være, du skal bruge dit frirum til at male, og omdanner din Båks til et atelier, eller måske skal du have helt ro til at dyrke yoga eller pilates. Hvis du ønsker at trække stikket fra hverdagen, er det oplagt at placere Båksen bagerst i din have, så du kan gå væk fra huset og få ro, uden at forlade din adresse.

Mange ønsker et frirum, hvor de kan dyrke deres hobby uden at forstyrre andre. Et frirum hvor de kan skrue helt op for musikken, så de ikke forstyrrer og genere andre i huset. Derfor kan en Båks også nemt omdannes til et musikstudie eller dansestudie, så du kan dyrke din passion, og resten af familien ikke bliver påvirket og generet af ’larmen’. Vores Båkse er fleksible, og de kommer i alle størrelser. Derfor findes der et frirum til dig, der blåt skal have plads til din guitar, og dig der skal have plads til at kunne danse frit omkring.

En Båks er (også) svaret, når der pladsen bliver for trang

En Båks er oplagt som hobbyrum, og vi elsker at lave specialbåkse, som passer til netop vores kunders forskellige behov. Men en Båks er ikke kun til hobbybrug, men løser også mere lavpraktiske problemer såsom for lidt plads. En Båks er en rigtig god løsning, når huset er blevet for småt, og der er brug for et værelse mere – ofte et teenageværelse.

Det kan være uoverskueligt og dyrt at skulle bygge til for at få flere kvadratmeter. En stor fordel ved Båks er, at vi leverer vores Båkse færdigbygget, så du slipper for alt byggerodet. Placer Båksen tæt på huset, og så har du den perfekte teenageafdeling. Med den rigtige isolering er det absolut intet problem at bruge vores Båkse som en kvalitets tilbygning til jeres hus. 

Når der skal være mere plads til familien og jeres interesser, er der ingen grund til tilbygninger, som trækker ud, larmer og er besværlige. Alt efter hvilket frirum I ønsker, har vi en løsning, som kan leveres færdigbygget tæt på jeres hus, så I nemt kan komme dertil eller måske bagerst i haven for mere ro.

Lad os sammen skabe frirum i jeres have – kontakt os for en uforpligtende snak om jeres drømme.