Case eksempel

Hvad koster det?

Det kan være vanskeligt at svare på, hvad det koster at få en båks. Vi lytter nemlig til dine ønsker, og designer og producerer det efter dine behov. Hvis du ikke har specifikke krav, har vi også vores standard løsninger (som vi er meget stolte af), der kan leveres til en god pris.

Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvor den skal leveres (vi leverer i hele Danmark), og om I fx ønsker terrasse. Derfor vil vi allerhelst tage en snak med jer om jeres ønsker og finde en pris sammen.  Med det sagt ved vi, at det kan være rart at vide, hvilket leje vi befinder os i. Derfor giver vi dig her et eksempel på en løsning, vi leverede på Bornholm.

Hurtig levering af standard anneks

Levering efter 7 dage

Dette smukke anneks leverede og monterede vi på fantastiske Bornholm. Annekset skal fungere som ekstra sovepladser og multirum til et sommerhus. Derudover er der komplet badeværelse. Det er selvfølgelig leveret helt klar til brug.

Kunderne ønskede et af vores standard annekser. Vi var så heldige at vi havde et næsten færdig anneks på lager, og kunne derfor levere allerede 7 dage efter bekræftelse af ordre.

Pris for denne båks

 • Standard båks 18 m2.

  kr. 162.000

 • Badeværelse til 18m2 båks

  kr. 20.000

 • 16 m2 olieret træterrasse

  kr. 15.000

 • Montering

  kr. 6.000

 • Transport til Bornholm

  kr. 11.500

Trapper om hele terrassen

Efterfølgende fik kunden etableret brede trapper rundt om hele terrassen, så de kan ligge og sole sig ved gæstehuset og nyde den fantastiske udsigt. Ligeledes fik de lavet store plantekasser i samme materialer som resterende for at skjule det gamle fundament.

Lad os finde en løsning som passer dig